Insurello

Hur fungerar Insurello? Är Insurello en bluff? Sköter Insurello hela försäkringsärendet? På Tryggvi har vi utförligt gått igenom allt du behöver veta om Insurello och lite till. Läs recensionen nedan.

Hur fungerar Insurello?

Insurello är en försäkringsförmedlare som hjälper att driva ditt ärende för att få rätt ersättning från ditt försäkringsbolag. Du börjar med att svara på ett enkelt test, tar cirka en halv minut, och därefter får du svar på om det finns möjlighet för Insurello att driva ditt ärende.

Insurello tar ut en avgift som motsvarar 25 % av ersättningen. Om du inte skulle få ersättning från försäkringsbolaget är tjänsten helt gratis. Som försäkringsförmedlare står Insurello under tillsyn av Finansinspektionen vilket gör det säkert att använda deras tjänster.

Med Insurello får du hjälp med hela anmälningsprocessen, dessutom är deras försäkringsexperter bra på att hitta dolda försäkringar som kan ge ersättning - något som annars är lätt missa.
insurello test process

Insurello Test

För att ta reda på om Insurello kan hjälpa dig så har dem utformat ett enkelt formulär som bygger på ett par frågor kring ditt ärende.
Så här fungerar testet:

1. Svara på vem som skadat sig, är det du, ditt barn eller någon du känner?

2. I nästa steg behöver du svara på vad som hänt, om det är ett olycksfall, skada som uppkommit gradvis, eller till exempel överbelastning.

3. Där efter får du kryssa för när det till exempel skett eller var olyckan inträffade.

4. I sista steget ger Insurello besked om du kan gå vidare med BankID för se vilka möjligheter som finns att få ut ersättning. Om ditt  fall bedöms som svårt att få ersättning för så kommer du inte kunna gå vidare med BankID.

Om du det finns möjlighet till ersättning kommer du få hjälp av Insurellos försäkringsexperter genom hela processen fram tills pengarna trillar in på ditt konto.

Insurello avgift och ersättning

När du använder Insurello kommer deras försäkringsexperter ta över ärendet från början till slut. Det hämtar in underlag från dig, därefter sköter det anmälan, kontakt med försäkringsbolag och ordnar med ersättning. Hela tjänsten bygger på att du slipper göra allt jobb samtidigt som du får experter som vet hur man får ut rätt ersättning.

Insurellos avgift är baserad på om du får ersättning eller ej. Får du ingen ersättning tas heller ingen avgift ut. Med andra ord är det helt gratis om du eventuellt inte kan få ersättning för ditt ärende. Vid utbetalad ersättning kommer Insurello dra av 25 % av ersättningen i arvode.

insurello-startsida

Är Insurello en bluff?

En vanlig fråga om Insurello som dyker upp i forum som Flashback och Familjeliv gäller tjänstens legitimitet. På Tryggvi kan vi med säkerhet säga att det inte finns något som tyder på att Insurello är en bluff, utan snarare en väldigt populär och snabbt ökande tjänst för att få ut maximal försäkringsersättning.

Trustpilot har i skrivande stund samlat in 2 289 stycken verifierade omdömen. Det samlade betyget för Insurello på en femgradig skala är 4.0 poäng. Vilket motsvarar Trustpilots betyg “Bra”. På Facebook har Insurello fått 196 stycken omdömen med samlat resultat på 3.5 av 5.

En försäkringsförmedlare under FI:s tillsyn

Ytterligare saker som talar för Insurello trovärdighet som tjänst är det faktum att dem är en försäkringsförmedlare som står under Finansinspektionens tillsyn i enlighet med lag (2018:1219) om försäkringsdistribution. Då krävs både utbildningar, transparens och tydliga riktlinjer för hur företag får agera på marknaden. Tar man alla delar i betänkande blir det väldigt tydligt att Insurello inte är en bluff utan ett helt legitimt företag som är tryggt att använda.

Insurello omdöme

Insurello har seglat upp och blivit en väldigt populär tjänst när det kommer till försäkringsersättning. Anledningarna är säkert många, men framförallt handlar det om att spara tid och förbättra möjligheterna till att få försäkringsersättning. Försäkringsexperterna på Insurello besitter den kunskap som krävs för att få ut maximal ersättning för ditt ärende.

Frågan du bör ställa dig är tycker du det är värt att få ut 75 % av din eventuella ersättning? Ser man till betyg och omdöme verkar det som att många absolut tycker det. Processen att få ut ersättning, förstå villkor, kontakta försäkringsbolag och sedan komma ihåg att kontakta dem 12-24 månader senare är minst sagt omständigt.

Recensioner på Trustpilot

Frågor & Svar

Insurello tar endaste betalt om det lyckas få ersättning, upplägget är väldigt simpelt. Om Insurello lyckas driva ditt ärende hela vägen och du får ersättning från försäkringsbolaget kommer en del av summan gå till Insurello som betalning. Insurello tar ut 25 procent av det arvode du blir beviljat av försäkringsbolaget.

Tiden för ditt ärende hos Insurello beror helt och hållet på vilken typ av olycka eller skada du vill anmäla. Vanligtvis tar det 12-24 månader från skadedagen för att skadan ska kunna läka ordentligt innan försäkringsbolaget vill bedöma ditt ärende. När Insurello anmält din skada till försäkringsbolaget finns det ibland möjlighet att få en tidigare ersättning för sveda och värk samt kostnader och inkomstförlust.

Insurello (inte insorello, insurelo, insuello eller insurella) är en försäkringsförmedlare som hjälper dig att få ut ersättning från ditt försäkringsbolag. Hela processen sköts via Insurello, allt från anmälan till att ersättning betalas ut till ditt konto. Insurello har flertal försäkringsexperter som fokuserar på att hitta dolda försäkringar som kan ge dig ersättning vid en olycka.

Företagsnamn: Insurello AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 559074-2028
Institutnummer hos FI: 65462
Aktiv sedan: 2022-03-16
 
Företagsnamn: Insurello AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 559074-2028
Institutnummer hos FI: 65462
Aktiv sedan: 2022-03-16
 

Tryggvi använder sig av cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies: