Gofido

Gofido är en nytänkande aktör på försäkringsmarknaden som riktar in sig på va de själva kallar aktiva och smarta försäkringar. I denna recension kan du läsa mer om Gofidos försäkringserbjudande, priser och omdöme.

Gofido omdöme hemförsäkring

Om försäkringsbolaget

Gofido lanserades i Sverige hösten 2020 med en övertygelse om att försäkringsmarknaden varit allt för förlegad. Genom att du aktivt ska kunna skräddarsy din försäkring vill Gofido ta bort onödiga kostnader som annars är vanliga hos andra bolag. I deras försäkringsutbud finns billiga hemförsäkringar (lägenhet, bostadsrätt och hem- och villa), livförsäkring och en mängd olika tilläggsförsäkringar.

Gofido förmedlar försäkringar på den svenska marknaden för Eir Försäkring AB

Gofido hemförsäkring i Tryggvis jämförelser

I Tryggvis försäkrings jämförelser sticker Gofido ut som det billigaste försäkringsbolaget för en hyresrätt. Även deras försäkringar med fulla tillägg hamnar bland de allra billigaste. Gofido har ännu inte blivit betygsatta av Konsumenternas men hos Trustpilot är betygen höga, 4.6 av 5 möjliga poäng baserat på 96 recensioner. Recensionerna här nämner bland annat snabba svar, professionellt bemötande och enkelt att teckna.

I jämförelsen står sig villkoren bra, och möjligheten att skräddarsy nästan alla delar av ditt försäkringsskydd är positivt om du vill påverka prisbilden. Olika tilläggsförsäkringar gör att du kan lägga till eller avstå delar som passar dina behov.

Rabatter hos Gofido

I nuläget finns det inga rabatter som erbjuds av Gofido på sina försäkringar. Fokus ligger snarare på att erbjuda skräddarsydda lösningar till ett redan pressat pris vilket märks i Tryggvis prisjämförelser. Skulle rabatter och erbjudanden bli aktuellt kommuniceras det ut på Gofidos hemsida och därefter uppdateras denna information.

Försäkringskategori

Exempelpriser från Gofido

Hemförsäkring

129 - 176 kr/mån

Tänk på att priser är individuellt baserade - gå till Gofido för att se ditt pris

Tryggvi jämförelser där Gofido är med:

Hemforsakring icon

Gofido Hemförsäkring omdöme

Gofido riktar idag framför allt in sig på hemförsäkringar med stor flexibilitet av tillägg och valbara alternativ. Tyvärr har inte Konsumenternas betygsatt Gofido ännu vilket gör att vi inte kan inkludera deras poäng. Trustpilots omdömen är övervägande positiva med 4.6 poäng av 5 vilket bör ses som väldigt bra.

Hemförsäkring prisexempel

Tryggvis prisjämförelse för hemförsäkring inkluderar Gofido i fyra olika prisexempel. En hyresrätt som inkluderar allrisk kostade 129 kr/mån och en hyresrätt med relevanta tillägg som utökad reseförsäkring kostade 155 kr/mån. Samma prisjämförelse för bostadsrätt låg på 151 kr/mån inkluderat allrisk och 176 kr/mån med relevanta tillägg.

Oberoende poäng

Grundutbud
0/5
Inkl. tilägg
0/5

Gofido hemförsäkring har inte fått något betyg av den oberoende stiftelsen Konsumenternas Försäkringsbyrå ännu.

Hur står sig Gofido jämfört med andra hemförsäkringar?

Om du är intresserad av hur Gofido står sig jämfört med andra försäkringsbolag kan du klicka vidare till Tryggvis pris- och villkorsjämförelse. Här finns även oberoende omdömen och kundnöjdhetsdata att ta del av.

gofido-logo-liten

Recensioner på Trustpilot

Frågor & Svar

Gofidos hemförsäkring har genomgående trygga villkor till ett billigt pris. Prismässigt ligger Gofido bland de absolut billigaste när det kommer till att erbjuda hemförsäkring på den svenska marknaden. Försäkringsbolaget låter dig skräddarsy försäkringen efter dina behov.

Gofido har billiga hemförsäkringar, som exempel var kostnaden i Tryggvis prisjämförelse för en hemförsäkring till hyresrätt var 129 kr/mån.

Exempelpriser hos Gofido försäkring på Tryggvi:

Gofido hyresrätt inkl allrisk prisexempel: 129 kr/mån

Gofido bostadsrätt inkl allrisk prisexempel: 151 kr/mån

Nej, Gofido erbjuder inga rabatter i skrivande stund. Däremot är deras många valmöjligheter bra för dig som bara vill betala för ett specifikt försäkringsskydd anpassat efter behov.

Gofido erbjuder framför allt hemförsäkring, följande inkluderas i deras utbud:

  • Hemförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Livförsäkring
  • Tilläggsförsäkring
  • Hemförsäkring i hyran

Tryggvi använder sig av cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies: